TISDAGKVÄLL

Kom hem för drygt en timme sedan, har ätit och nu ska jag skriva klart mitt tal. Linnéa kommer hit om en stund tror jag, myspys. 
Imorgon är det valborg, ska ni hitta på något? Det är ju tyvärr skola först, men efter det ska jag spendera kvällen med sacke, linnéa och masse. Vi ska in till stan, äta, kolla lite på brasan förmodligen och sen sticker vi väl iväg och köper lite godis och sånt, sen blir det film och bara en massa mys hemma hos mig. Vi stannar hos mig under natten med såklart. Jag och sacke tar sängen, och de andra får faktiskt inviga min bäddsoffa, haha! Jag är riktigt taggad, och det ska bli super mysigt! Hoppas det blir lite bilder som jag kan slänga in här.
Usch och påtal om bilder är jag så jäkla sugen på att fota massa med kameran i det fina vädret, men har (klumpig som jag är) slarvat bort minneskortet och kan inte ta några bilder.. Om jag har tur så hade jag lagt över alla bilder på datan redan, vilket jag har för mig. Men får ta och köpa ett nytt, dom är inte så dyra om jag inte har fel! 
Här är en bild från när jag var och sökte för idol i påsk, det var en liten hemlis men inte längre, hehe
RSS 2.0