~ fri som en fågel \/

Nu har jag tänk... Jag tänkte att nu när grundskolan snart är över och jag snart har sommarlov och har valt gymnasium o allt tyckte jag att de hade vart kul att börja blogga igen! Ni vet sommartider med lätta fina härliga kläder, strand, glass och mycket mycket utomhus med vänner. Det kändes liksom mysigt och jag började verkligen sakna detta. Jag tänkte också på att jag ska skriva om sen hur de blir på gymnasiet när jag väl börjat där, hur de känns o allting!
 
 
och på tal om gymnasiet, så som ni kanske vet så bor jag i Halmstad och har gjort i hela mitt 16 åriga liv, och har nu sökt till falkenbergsgymnasiet - barn o fritidsprogrammet. Vilket innebär att jag kommer att få pendla till skolan med tåg. Men det går en direkt buss från stationen till skolan och den tar endast 3min så de känns bra iaf! Men jag kan ju inte säga att jag är säker på mitt val, jag mår inte helt bra av det. Inget med detta gör de, jag ville inte ens gå på gymnasiet men jag vet ju att jag stort sett måste. 

men iaf strunt samma vi får se hur de blir. Men som sagt så är jag riktigt taggad inför sommarlovet och det känns som om detta kommer bli de bästa på länge! En sak som suger lite är att jag måste hem till min klasskompis o leta upp min laddare och alla andra sladdar till min kamera.. den är just nu död o jag kan dessvärre inte ladda den haha. För hon lånade den när hon skulle till Afrika för typ 2 månader sen o sen dess har jag bara fått tillbaks kameran.. men de fixar sig, hoppas jag iaf! 
 
Nu ska jag avsluta detta inlägg och fortsätta chilla här hemma denna oroliga söndag! 
ciao xx
RSS 2.0